• Димана Банкова / Мениджър на кампанията "Да изчистим България заедно"

  Димана е част от най-мащабната доброволческа кампания у нас от 8 години, а нейната отдаденост, амбиция и харизма я превръщат в мениджър на проекта през 2023 г. За нея „Да изчистим България заедно“ е не само мисия, но и възможност да дадем добър пример и да създадем една по-красива и здрава среда за нас и нашите деца.

 • Галина Джорева / Мениджър Комуникации

  Галина е част от екипа на кампанията още от създаването й преди 11 години. Вдъхновяват я красотата и богатството на българската природа и силно вярва, че „Да изчистим България заедно“ не е просто инициатива с добър пример, а двигател на промяната в обществото и в отношението към каузата за чиста околна среда. 

 • Димитра Борисова / ПР Експерт

  Димитра е едно от новите попълнения в редиците на инициативата. Хуморът, експресивността и страстта, с която се впуска в нови приключения, са водещите качества, с които постига целите си. За нея „Да изчистим България заедно“ е стъпка към природосъобразния живот, която всеки може да направи, а грижата за околната среда определя като отговорност на всеки здравомислещ човек.

 • Габриела Далаклиева / Национален координатор

  Габриела завършва своята бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Отдадеността й към каузата да пазим българската природа, както и нейният чар и упоритост й помагат успешно да менажира координационния процес на „Да изчистим България заедно“.  

 • Денис Никифоров / Регионален координатор за област Благоевград

  Денис е журналист и психолог. От 2014 г. до 2022 г. се занимава с журналистика, ПР и маркетинг, а през последните няколко години развива своя частна практика и е създал пространство за личностно и творческо развитие - школа Magic Art. Кампанията "Да изчистим България заедно" за него е един добър пример, чрез който да помогнем на природата.

 • Йоана Йосифова / Регионален координатор за област Бургас

  Йоана се обучава в магистърска програма "Право", със завършена майнър-програма "Политически науки".  Комуникативна, организирана и най-вече креативна, хората ненапразно я определят като най-усмихнатия човек, когото са срещали. Всички тези качества й помагат да дава „добрият пример“ и в тазгодишното издание на кампанията „Да изчистим България заедно“.

 • Анелия Василева / Регионален координатор за област Варна

  Анелия е студент втори курс в Технически университет – Варна и зам.-председател на неговия Студентски Съвет. Изучава специалност „Инженерна екология“. Нейна мечта е опазването на чистотата на българската природа и невероятното биоразнообразие, което не се среща в други държави. Вярва, че грижата за околната среда е дълг на всеки човек, защото самите ние сме част от нея.

 • Васил Цонков / Регионален координатор за област Велико Търново

  Васил е студент във Великотърновския университет. Добър в организирането на събития и работа в екип, посветен на своето усъвършенстване, той е гъвкав и експедитивен. Целите за него са на първо място, а последната му цел е „Да изчистим България заедно“.

   

 • Илиян Чабуклийски / Регионален координатор за област Враца

  Илиян е председател е на Студентски съвет при УНСС, член на Академичен съвет, Ректорски съвет, факултетен съвет и на комисия по социално-битови въпроси на учащите се. Занимава се активно с доброволческа дейност в студентски организации и участва в редица екологични инициативи. За него кампанията " Да изчистим България заедно" дава възможност не само да се направи заобикалящата ни среда по-уютна и чиста, а и да се възпитава в хората чувството на отговорност към природата.

 • Мария Челебиева / Регионален координатор за област Плевен

  Мария е на 24 години, от град Плевен. Председател е на Студентски съвет към Медицински университет – Плевен, а отскоро е и стажант-лекар. Включва се в кампанията с много мотивация, енергия и желание и вярва, че заедно ще успеем „Да изчистим България“.