• Мария Лазарова / Мениджър на проекта „Да изчистим България заедно”

  Мария Лазарова е мениджър на най-мащабната доброволческа акция у нас от старта на инициативата през 2011 г. до днес. Не крие удовлетворението си от постигнатите резултати – над 2 050 000 доброволци са участвали в голямото чистене на България през изминалите осем години и са събрали заедно близо 90 000 тона отпадъци. По-ценна за Мария обаче е голямата промяна – децата, които вече забелязват къде и как околните изхвърлят отпадъците си; възрастните, които ги възпитават все по-целенасочено в грижа към природата и местата, в които живеем. За нея „Да изчистим България заедно” е възможност да дадем добър пример и да създадем една различна добра новина - за всички нас, за децата, за българската природа.

 • Мария Микова / ПР експерт

  Мария е посветена на връзките с обществеността на инициативата. Вдъхновяват я красотата и богатството на българската природа и вярва, че "зелените" комуникации и добрият пример имат все по-голямо значение за обществото и могат да допринесат както да изчистим България заедно, така и за трайна промяна в отношението към каузата за чиста околна среда. На 14 септември ще участва в голямото чистене с екипа на bTV и цялото си семейство.

 • Димана Банкова / Координатор

  Димана е вече за четвърта година част от редиците на „Да изчистим България заедно“. Лъчезарна и амбициозна, тя умело предава тези свои качества на екипа на кампанията. Бидейки студентка по Връзки с обществеността в Софийския университет, Димана дълбоко вярва, че правилният подход и спортсменският дух са това, което ще помогне да се събере отбора заедно на 14-ти септември.

 • Мариам Махер / Стажант

  Мариам Махер е стажант в Маркетинг отдела на bTV Media Group. Студентка е в магистърската програма „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“ в Нов Български Университет. Вярва, че човекът е част от природата и както тя му дава всичко, от което се нуждае, така и той трябва да се грижи за опазването ѝ. Мотивирана е да даде добър пример на обществото, с който да подпомогне за включването на повече доброволци в голямото почистване на 14 септември.

 • Станислава Пашова / Стажант

  Станислава Пашова е стажант в отдел “ПР и корпоративни комуникации“ на bTV Media Group и изучава специалността в  Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Смята, че България е райско късче от земята, пълно с необятна красота което трябва да пазим и поддържаме. Вярва, че чрез добрия пример, най-голямата доброволческа акция ще успее да заинтригува подрастващите и да изгради силна връзка между тях и околната среда, която да прерасне в социална ангажираност към нейното опазване и любов към родината.

 • Никол Панкова / Стажант

  Никол Панкова е стажант в отдел “ПР и корпоративни комуникации“ на bTV Media Group. Тя е студент по „Журналистика и масова комуникация“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Според нея българите имат нужда от повече обединяващи инициативи, за да се постигнат значими и устойчиви резултати. Вярва, че чистотата на природата стимулира развитието и ефективната работа в екип. За нея трайната промяна започва с едно малко отборно действие.

 • Верджиния Петкова / Стажант

  Верджиния Петкова е стажант в Маркетинг отдела на bTV Media Group. Има бакалавърска диплома от Софийски университет „Св. Климент Охридски“ със специалност „Връзки с обществеността“.  Обича да работи в екип и да общува с различни хора. Като част от екипа на най-голямата доброволческа акция у нас, се стреми да насърчи по-голям брой млади хора да вземат участие в инициативата, да дадат добър пример и да се обединят в името на една по – чиста и зелена България.

 • Мартин Попов / Стажант

  Мартин Попов е част от стажантската програма в Маркетинг отдела на bTV Media Group. Завършил е специалност „Маркетинг мениджмънт“ в Университета в Линкълн. На 14 септември ще даде добър пример на обществото, защото вярва, че заедно можем да градим едно по-добро бъдеще.

 • Велмира Вълева / Регионален координатор за област Сливен

  Подтикната от любовта към родния си град Сливен, Велмира се включва за първи път в отбора на "Да изчистим България заедно" през 2019 г. като координатор с надеждата, че ще може да обедини множество различни хора и съдби в една кауза - да направят града си място, в което любовта и единството са движеща сила. Студентските обмени и кампании, в които тя участва, дават основа за мотивация и вяра в младежките общества, които са и сред най- активните граждани в събитието. Велмира се надява, че инициативата "Да изчистим България заедно" е и ще продължава бъде ключова причина за обществено обединение. 

 • Никол Ганева / Регионален координатор за област Разград

  Никол Ганева е стажант в Маркетинг отдела на bTV Media Group за кампанията „Да изчистим България заедно”. В момента е студент в Софийски университет и изучава специалността „Връзки с обществеността”. Определя себе си като човек на природата. Свободното си време предпочита да прекарва навън, заобиколена от красива зеленина, скали, вода и чист въздух. Поддържането на околната среда чиста е не само професионална, но и нейна лична мисия, която й помага да живее пълноценно и да се наслаждава на всеки един откраднат миг с природата. Тя силно вярва в доброто у хората и че добрият пример се предава през поколенията. За нея голямата промяна е в резултат на малки, но постоянни усилия.