• Димана Банкова / Мениджър на кампанията "Да изчистим България заедно"

  Димана е част от най-мащабната доброволческа кампания у нас от 8 години, а нейната отдаденост, амбиция и харизма я превръщат в мениджър на проекта през 2023 г. За нея „Да изчистим България заедно“ е не само мисия, но и възможност да дадем добър пример и да създадем една по-красива и здрава среда за нас и нашите деца.

 • Галина Джорева / Мениджър Комуникации

  Галина е част от екипа на кампанията още от създаването й преди 11 години. Вдъхновяват я красотата и богатството на българската природа и силно вярва, че „Да изчистим България заедно“ не е просто инициатива с добър пример, а двигател на промяната в обществото и в отношението към каузата за чиста околна среда. 

 • Димитра Борисова / ПР Експерт

  Димитра е едно от новите попълнения в редиците на инициативата. Хуморът, експресивността и страстта, с която се впуска в нови приключения, са водещите качества, с които постига целите си. За нея „Да изчистим България заедно“ е стъпка към природосъобразния живот, която всеки може да направи, а грижата за околната среда определя като отговорност на всеки здравомислещ човек.

 • Габриела Далаклиева / Национален координатор

  Габриела завършва своята бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Отдадеността й към каузата да пазим българската природа, както и нейният чар и упоритост й помагат успешно да менажира координационния процес на „Да изчистим България заедно“.