Главната роля в кампанията на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“ е поверена на гражданите, които с действията и начина си на мислене, се превръщат от доброволци за един ден в неизменни посланици на зелената идея и каузата да почистим и облагородим страната си. Вярваме, че даването на личен пример и поддържането на чиста природа са възможни всеки ден. Затова на 16 септември 2023 г. bTV Media Group и нейните партньори ще организират традиционните мащабни акции, към които всеки може да се присъедини.

Всички доброволци могат да участват в инициативата с малки индивидуални или семейни акции за почистване на градинките и любимите си места за отдих като организират семейни пикници с нулев отпадък, боядисат пейките пред блока, засаждат дървета, поставят къщички за птици и предават нататък добрия пример не само на 16 септември, когато ще се проведе World Clean Up Day 2023, но и всеки ден.

Очакваме вашите въпроси относно инициативата и начините, по които можете да вземете участие в нея, като ни пишете на e-mail [email protected].