"Добрият пример": Владина Цекова почиства плажа в Бургас от фасове

Владина Цекова е известна като пътешественик и модна икона на България. Тя цяло лято съвсем доброволно при своите разходки по плажа в Бургас го почиства от угарки.

"Не мога да разбера защо хората "садят" тези фасове". Чакат да пораснат ли?! Не мога да го разбера. А не мога да разбера и защо всеки, който пуши, не си ги прибира в една хартийка или някакво пликче, или в някакво шише и след това да ги изхвърли. Това просто дразни. Хората понякога си мислим, че сме сами на плажа, а това не е така", споделя Владина.

Новият социално отговорен проект „Добрият пример“ на bTV Media Group популяризира целогодишно инициативите, които доказват, че доброто се случва навсякъде около нас и има силата да променя света всеки ден, благодарение на всяко индивидуално усилие. Той е естествено продължение на емблематичната инициатива „Да изчистим България заедно“, като основният фокус отново е насочен върху личната отговорност - към природата и околните, и приноса в грижата за бъдещето и възпитанието на децата.