“Добрият пример”: Победителите в конкурса за плакат посетиха новото студио на bTV

Посещение в новото, високотехнологично 360-градусово студио на bTV. Това е наградата на отличените участници в конкурса за детски плакат на тема "Добрият пример", част от кампанията "Да изчистим България заедно".

Гостите имаха възможността да влязат в ролята на водещи на новините, прогнозата за времето и на спортните новини, както и да се срещнат с талисмана на кампанията - "Зеленко". В ролята на ментори за малчуганите влязоха три от най-ярките лица в редиците на bTV и посланици на кампанията - Станислава Цалова, Иван Боянов и Борислав Лазаров. 

“Децата са прекрасни, задават много интересни въпроси и се радвам, че имаме възможност да им покажем как се създават новините, прогнозата за времето, как правим спортните новини”, сподели Боби Лазаров, водещ на прогнозата за времето.

„Всеки изминал ден се променя мисленето. Силно се надявам да има резултати - една по-чиста страна и едно по-чисто бъдеще за всички нас, за да се чувстваме по-добре в ежедневието си”, заяви Иван Боянов

Малчуганите имат ясни идеи какво трябва да се направи , за да живеем в по-чист свят.

„Според мен е важно да опазваме околната среда, защото няма да има чист въздух. Аз помагам за опазването на околната среда, като изхвърлям боклуците в 3-те разделни контейнера и се грижа за природата”, каза Димана Иванова, победител в конкурса.