България е един отбор- Нека заедно да отбележим най-много зелени точки на картата на кампанията

Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план.
През 2017 издигаме кампанията на ново ниво и си поставяме за цел заедно да работим за поддържането на чистотата на нашата околна среда и да установим добри практики за генериране на нулев отпадък.
„Играем чисто. България е един отбор” е мотото на тазгодишното издание на кампанията „Да изчистим България заедно”.
Самата инициатива ще има състезателен елемент през 2017, а този път денят на голямото почистване, 16 септември, бележи не финала, а началото на „Да изчистим България заедно“.Всеки може да бъде отбор – семейство, детска градина, училище, компания, или дори цяла административна област на България. Целта е да отбележим най-много зелени точки на картата на кампанията! Всяко изчистено и маркирано място на 16 септември се брои за точка. Всяка добра практика, споделена на нашата карта, която елиминира боклука по интересен и различен начин след Деня на голямото почистване, също носи актив на състезателите.
Участвайте и Вие, за да отбележим възможно най-много зелени точки на картата на кампанията и да направим България по-чиста за нас и нашите деца!


Последвайте ни във Facebook: https://goo.gl/wPNDEM